субота, 24. септембар 2011.

Хоће - неће (ЖРУ)

Читам вести да је данас 10-та годишњица напада на Америку, када су отети они авиони са путницима, па се забили у неке зграде.

Најављује та терористичка екипа да ће данас направити опет неки белај. Сморише брате за медаљу. Сад ћу да будем цео дан у трипу да проверавам мало, мало, да ли има неких вести трагичних из Америке. Могу мислити колико су тек Амери сморени, којима се ради о глави. И овако су изгубљени ко мува без главе, још кад их неко смори попут терориста. Зачи нема слања деце напољу да се играју, нема излазака, него ћути, седи кући и смрди.
И уопште та терористичка гамад упропашћава живот не само Америма, него целом свету. Какве п......не. Могу да се трсе тамо из неких подрума, да се позивају на Алаха и жртвују неке идиоте, али не могу да буду паметни и да буду људи. Ако мисле да исправљају неправде по свету тако што ће се играти жмурке, неће им никад то успети за руком. Може бити да су Амери монструми, али и од монструма има већег монструма, а то је терориста.
------------

Ђоле синоћ победио оног хладног и ружног швајцарца, који не уме да се насмеје. Пуцали овде неки са прозора. Жали Боже тих револвераша, што не умеју да се радују ако не пуцају.

Нема коментара:

Постави коментар