субота, 24. септембар 2011.

Ко не воли Нолета, не воли ни Исуса (ЖРУ)

Читам неке хомосексуалце, како пишу по новинама и форумима, како без обзира на спрски понос и националне интересе, не могу да бодре и подржавају Новака Ђоковића, већ су њихове симпатије на страни било малог човека Федерера, било гузољупца Надала.

Покушавам да то сварим у својој глави и да оправдам. Јер забога па ни ја готово никад не навијам за Партизан када игра у Европи, већ ми је милије да победе њихови противници (сем уколико се не ради о хрчцима, новомуслиманима или шипцима). Исто као што ми је сасвим у реду да Гробари више воле да Цигани пукну када играју са странцима.
Али чекај мало. Да се не заваравамо. Ни Звезда ни Партизан нису Србија, и ако јесу српски. То су ипак клубови. У њима пола тима чине странци. Не само то. Уколико би рецимо репрезентацију Србије сачињавао комплетан тим Партизана са пар играча из других клубова, наравно да бих тада навијао за те играче, невезано што су они из Партизана. Јер тада представљају мој народ и моју земљу. А када играју у клубу представљају своје симпатизере и себе саме.

Да се вратим на ове хомосексуалце што не воле Нолета.. Тобоже причају да је то због начина како Ноле игра. Да он није технички добар и шта знам шта све, у чему су наводно бољи Федерер и Надал. Ја се заиста у тенис не разумем и чак га и не гледам, сем помало снимак и евентуално финиш меча. Па да је Ноле највећи преварант и да на фору узима све те титуле, и да побеђује, па бодрио бих га и надао се да ће и даље да фолира и богати се. Зато што је први, и преко њега је и Србија прва.






Певала се некада једна дечија националистичка песмица...

"Ко то каже, ко то лаже
да Србија нема море.
Има море, има море,
преко Црне Горе."

(сада тешко да би неко и запевао ту ствар)

Сад бих углазбио на исту музику следеће речи...

"Ко то каже, ко то лаже
да Србија није првак света?
Јесте првак, јесте првак
јер има  Нолета."

Да резимирам... логички.

Ко је Србин и из Србије, а не навија за Нолета, значи да није родољуб и патриота. (Логично, зар не?)
Ако неко није родољуб и патриота, а православне је вере, значи да је против Исуса. (Чисто логички!)
Ако је неко против Исуса, значи да је отпадник од вере. (Па да.)
Ако је против вере, значи да му је све дозвољено. (Логика)
Ако му је све дозвољено значи да може да буде и хомосексуалац-педер.

Зато и кажем, да ко не бодри Нолета јесте хомосексуалац. Докажите да није, ако мислите да сам поставио погрешно ове тезе. Хмммм. 

Нема коментара:

Постави коментар