четвртак, 29. септембар 2011.

О стрејтерима (исправнима) и оним неисправнима

Иде ова педерска парада, па реко да проговорим мало и о њима,и о нама.

Ко смо заправо ми стрејтери ("исправни")?
Да ли бити стрејтер значи бити нормалан и шта значе уопште те сексуалне навике у свакоденвном животу?
Кажу жене које се друже са педерима, да нема бољих "другарица и пријатељица" од педера. Да педеру могу  да кажу што не могу ниједној женској другарици. Опет те исте жене с презиром гледају на лезбејке.
Мушкарци опет са симпатијама гледају на лезбејке, док педере презиру.
Кад се ради о лезбејкама, увек постоји могућност да се "исправе" а што да се онда не нађеш случајно ту. Можда им баш ти затребаш да би се увериле како су биле у заблуди.


Увек је било тих прича о "њима". Није било то никад табу, али је било на подсмех и зезање. Мушкарци су знали докле се сме зезати на ту тему или глуматати. Ударити некад некоме прстенац, ударити по јајима. Али ту је тачка.
Жене су се још више зезале. Мазиле по грудима, ударале по дупетима, љубиле у уста. Али ништа их од тога није чинило лезбејкама. То је било зезање. 
Увек је постојао неки страх од "њих" јер чак и сама понуда на секс од неког "њиховог" била је гадна и асоцирала на нешто нежељено.
Мало у шали а мало у збиљи један од савета када је момак кретао у војску био је "Немој да се сагињеш када си на туширању!!!"

Сами педери и лезбејке воде један велики рат. И то не са стрејтерима већ сами са собом. Није лако бити у њиховој кожи. Шта их је навело на то да буту то што јесу, вероватно је тајна и њима. Могући одговори су разочарење у претходним везама, декаденција, доминантне родитељске фигуре у детињству које су ускраћивале или претерано давале љубав. Све то може бити разлог. Ако осећају нелагодност због себе самих да ли је то због моралних скрупула или због заиста неприродног чина који примењују.
Да ли им окретати леђа?
Ни леђа а још мање буљу.


Добро. Значи, да резимирамо.. Свако у своје јато и да се не мешамо, то је изгледа најбоље. Не може шут са рогатим, као ни педер са исправним мушкарцем, или лезбејка са исправном женом.
На пружену педерску руку, пружити своју стрејт руку, и стегнути је онако јако, да педер види са киме има посла.

Никад их не нападати физички, али се слободно зезати на њихов рачун.
Да ли они могу да се зезају на наш...не верујем.

Нема коментара:

Постави коментар